Jeroen heuvelink lansingerland

Daarom hebben we met een Bekijk het profiel van Jeroen Heuvelink op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Jeroen heeft 7 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de.
 • Jeroen Heuvelink neemt afscheid

 • jeroen heuvelink lansingerland


  Ik mag leiding geven aan J. (Jheronymus) Heuvelink is sinds programmamanager Stikstof bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarvoor was hij onder andere wethouder bij de gemeente Lansingerland. Jeroen Heuvelink studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de Thorbecke Academie.


  Jeroen Heuvelink start

  Jeroen Heuvelink Beeld: D66 ZH Toen ik afscheid nam als wethouder in Lansingerland riep ik “het is geen afscheid van de politiek.” Waarop iemand beweerde dat in de politiek oude koeien altijd kans maken op een comeback. Dat bleken wijze woorden. Over Jeroen Leeftijd 52 jaar Geboorteplaats Noordoostpolder Woonplaats Bergschenhoek.

  Jeroen Heuvelink. @JeroenHeuvelink. D66| Jeroen Heuvelink Manager Cluster E: strategie, besluitvorming, communicatie en omgevingsmanagement at Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties View articles by Jeroen.

  Jeroen Heuvelink neemt afscheid

  Jeroen Heuvelink’s Post Jeroen Heuvelink Manager Cluster E: strategie, besluitvorming, communicatie en omgevingsmanagement at Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
  Lansingerland – Het was Lansingerland – Het was 2 juni toen Jeroen Heuvelink voor het eerst door de draaideuren van het stadhuis liep als wethouder. “Ik weet niet echt meer hoe die dag verliep”, vertelt hij. “Maar de eerste week herinner ik mij nog wel goed. We moesten gelijk een monsterklus zien te klaren.”.

  Jeroen Heuvelink (D66) gaat voor

  Lansingerland ist eine Gemeinde der niederländischen Provinz Südholland, nördlich von Rotterdam, mit Einwohnern (Stand 1. Januar ) und einer Fläche von 56,37 km 2 (davon 2,19 km 2 Wasser). Die Gemeinde umfasst die Orte Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Kruisweg und De Rotte.
  Jeroen Heuvelink over het In gesprek met wethouder Heuvelink Bewoners van de Rodenrijseweg en directe omgeving (Lint-Zuid) hebben een uitnodiging ontvangen om op zaterdag 16 september tussen en uur in gesprek te gaan met wethouder Jeroen Heuvelink over hun woon- en leefomgeving.