Maandelijkse kosten berekenen auto

Onderhoudskosten auto vergelijken Bereken de kosten per kilometer en kosten per maand van een auto. Krijg inzicht in de brandstofkosten, wegenbelasting, onderhoudskosten, verzekeringskosten en afschrijving.
Kosten auto per jaar Autokosten berekenen. Nu 15% korting. De beste pechhulp, altijd dichtbij. We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.
maandelijkse kosten berekenen auto

Vervoerskosten berekenen auto

Bereken hier makkelijk en snel de maandelijkse kosten van je auto. Download de handige excel rekentool hier. Makkelijk en met zekerheid je auto kopen. % online, % zekerheid en gemak.
Wat kost een auto per km De variabele autokosten zijn afhankelijk van het gebruik van de auto. Bij kilometer per jaar zijn de variabele kosten van een miniklasse auto afgerond € ,00 per maand (21 cent x /12) en de vaste kosten € , In totaal € ,50 per maand.
Autokosten per km consumentenbond Autokosten berekenen. Benieuwd naar de kosten van je auto per kilometer of per maand? Op vind je hiervoor de juiste rekentool! Autoliefhebberij kan een dure hobby zijn. Onderhoudskosten, verbruik en bekende mankementen van een bepaald model kunnen je inzicht geven of er een betere auto voor jou bestaat. lees meer.

Autokosten berekenen excel

Soort kosten auto: Per maand; Vaste kosten (afschrijving, verzekering, wegenbelasting en onderhoud) € ; Variabele kosten (afschrijving, brandstof, reparatie en onderhoud en banden) € ; Totale kosten auto per maand: €

Prijs per km berekenen

De kosten van een auto per maand hangen af van verschillende factoren. Zo zijn de kosten van een auto per maand op te splitsen in vaste en variabele autkosten. Gemiddeld kost een auto – afhankelijk van uw situatie – tussen de € ,- en € ,50 per maand.
Wat kost een auto per maand anwb Wil je zelf berekenen wat alle maandelijkse kosten auto zijn dan heb ik hieronder een lijst met alle kosten waar je rekening mee kan houden. Je hebt hierbij natuurlijk de kosten die je maandelijks echt moet betalen, maar ook kosten die eenmaal per jaar betaald moeten worden.