Want engels betekenis

want engels betekenis


Want in het engels Deze kosteloze service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Nederlands en meer dan andere talen.
Een want Engels: Nederlands: want n (lack) gebrek aan nw het: afwezigheid van nw de: Jeremy's mother reproved him for his want of manners. want n (desire) behoefte nw de (sexueel) begeerte nw de: He looked at her with want in his eyes. want vi: archaic (be destitute, poverty-stricken) (verouderd) behoeftig zijn want vtr (request the.

Want of wand Engels: Nederlands: because conj (due to the fact that) omdat, doordat vw: want: I was late because I forgot to set my alarm clock. coz conj: abbreviation, informal, slang (because) omdat, want vw: mitten n: usu pl (glove without individual fingers) want nw de: I prefer mittens to gloves because they are warmer. mitt n (padded glove) want nw.

Want synonym

I want. Uitspraak: [wɑnt] Verbuigingen: en (meerv.) kledingstuk voor de hand met een aparte ruimte voor de duim - mitten. ovenwant - oven glove.


Het want betekenis

tekort. 'wanted (Bijvoeglijk naamwoord) 1 being searched for by the police because of having committed a criminal act: “He is a wanted man”. gezocht. 2 (negativeunwanted) (of people) needed; cared for: “Old people must be made to feel wanted.”. van node. want ad (Zelfstandig naamwoord) (American) a classified ad.

Want in een zin

Vertaling van "want" in Engels. bw. / Overig. Gematigd want we moeten bescheiden zijn. It is moderate because we have to be modest. Ik ook, want ik ben niet bang. Look at that, me too, I am not scared because it's aces over kings. Maakt niet uit want we vertrekken morgenvroeg.
Want handschoen engels I. 1. nood, gebrek, behoefte, armoede; 2. gemis; for want of, bij gebrek aan; be in want, gebrek hebben, gebrek lijden; be (stand) in want of, nodig hebben; II. 1. nodig hebben, behoeven, moeten; hebben moeten; 2. willen, wensen, verlangen; 3. te kort komen, mankeren; I want nothing better, ik verlang niets beters; ik verlang (wil) niets liever.
Synoniem want engels Vertalingen in context van "betekenis, want" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Oké, dat is van betekenis, want niet veel andere kinderen hebben een bijna dood ervaring gehad. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen.


    Kwantumkorting vouwgordijnen: Opmeten vouwgordijnen in het kozijn. Meet hierbij de breedte op minimaal 2 plaatsen, en kies de smalste maat. Trek van deze maat mm af en dit is de breedte die u gaat bestellen. Meet de hoogte ook op minimaal 2 plaatsen en kies ook hier de smalste maat. Trek van deze maat 5 mm af en u heeft de hoogte die u gaat bestellen.