Hofmakerij betekenis

(engels: courtship) Pogingen om de

; de periode Translation for 'hofmakerij' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. arrow_drop_down - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation share.
Heel erg vriendelijk tegen iemand Translation of "hofmakerij" in English Noun courtship courting wooing Vol met rituelen over menselijke hofmakerij. It's positively packed full of human courtship rituals. Zo te horen verwarde u hofmakerij met campagnebeloftes. Sounds like you were confusing courtship with campaign promises, senator.
Pogingen om de aandacht, gunst Flirten is een vorm van communicatie tussen mensen waarin met sensualiteit wordt gespeeld of seksuele interesse wordt getoond. Deze interactie kan in de vorm van een gesprek, oogcontact of aanraking zijn, maar ook via media verlopen zoals e-mail, chat, telefoon en sms.

(engels: courtship) Pogingen om de

Wat is de betekenis van hofmakerij? Op Ensie, Encyclopedie sinds , vind je 1 betekenis van het woord hofmakerij. Door experts geschreven.

Wat is de betekenis Hofmakerij is een ouderwetse term. Toch is het belangrijk om de kunst van het flirten, het najagen van een romantisch doel of het opbouwen van een band met iemand anders onder de knie te krijgen als we behoefte hebben aan het vinden van een maatje, of dit nu voor een vluchtige relatie is of om iemand te vinden met wie we een toekomst kunnen.


2 puzzelwoorden gevonden

Hofmakerij komt niet uitsluitend bij menselijke wezens voor. Eigenlijk hebben de meeste diersoorten rituelen waarbij ze een mogelijke partner het hof maken. Ze komen misschien wel op een instinctieve manier samen en bijna uitsluitend om te paren en kroost voort te brengen.


Het woord is

hofmakerij (engels: courtship) Pogingen om de aandacht, gunst of genegenheid van iemand anders te krijgen, meestal met de bedoeling om een intieme relatie of huwelijk aan te gaan; de periode waarin zulke activiteiten plaatsvinden.
De maand april ontleent hofmakerij — Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de oplossing voor de kruiswoordpuzzelhint 'hofmakerij', kunnen wij je het antwoord geven. Kruiswoordpuzzels kunnen een leuke en boeiende manier zijn om je geest actief en gezond te houden, terwijl ze ook helpen bij het ontwikkelen van belangrijke.
hofmakerij betekenis