Voorkeursnaam betekenis

Voorvoegsel naam betekenis
Voorvoegsel voorbeeld naam Translations in context of "voorkeursnaam" in Dutch-English from Reverso Context: Voor commerciële doeleinden mogen de× en + tekens worden weggelaten uit de voorkeursnaam.
Voorvoegsel mevrouw De voorkeursnaam of standaardnaam is de naam die door Gramps gebruikt wordt voor de 'naam' van de persoon. The preferred or default name is the name that will be used in Gramps for the 'name' of the person.

Voorletters naam Definities die `voorkeur` bevatten: Predilectie = voorkeur.. homoseksueel = •een man met seksuele voorkeur voor mannen of een vrouw met seksuele voorkeur voor vrouwen. Predilectie = voorkeur, vooliefde tot. voorkeur = de voorkeur (m./v.) Uitspraak: [`vorkør] Verbuigingen: voorkeur |en (meerv.) keuze die je het liefst zou maken.
Voorvoegsel naam met hoofdletter voorkeur in Afrikaans woordeboek voorkeur Voorbeeldsinne met " voorkeur " verbuiging Stem As jy ’n verskeidenheid style kan speel, al is dit net ’n paar musiekstukke in elke kategorie, het jy die voordeel dat jy aan die voorkeure en versoeke van die gehoor kan voldoen. jw


Achtervoegsel naam

Voorkeurstem = Een voorkeurstem of een naamstem is een stem op een bepaalde kandidaat op de kieslijst. Je duidt dan iemand aan die jouw voorkeur geniet, boven de voorgestelde volgorde van de lijst. Binnen één lijst mag je verschillende vo Voorkeurstem = Een voorkeurstem is een stem bij een verkiezing die niet op de nummer één van de.


voorkeursnaam betekenis


Voorvoegsel achternaam

Contextual translation of "voorkeursnaam" into English. Human translations with examples: MyMemory, World's Largest Translation Memory.

Voorvoegsel naam betekenis

De voorkeursnaam of standaardnaam is de naam die door Gramps gebruikt wordt voor de ‘naam’ van de persoon. Wat is een prefix naam? Het begrip prefix heeft 3 verschillende betekenissen: 1) voorvoegsel in een woord. niet zelfstandig in de taal voorkomend element dat voor een grondwoord of de stam van een grondwoord geplaatst wordt en in.


Voorvoegsel betekenis Bladsy Bespreking Lees Redigeer Wysig bron Wys geskiedenis Gereedskap 'n Soortnaam is 'n selfstandige naamwoord wat deur die onbepaalde lidwoord 'n voorafgegaan kan word en 'n meervoud kan hê. Dit geld ook vir abstrakte selfstandige voornaamwoorde, bv. 'n groot liefde, vele liefdes. Soortname as eiename [ wysig | wysig bron].

  • Voorvoegsel achternaam