Voorwaartse mislukking betekenis

voorwaartse mislukking betekenis

De grote sprong voorwaarts in engels Mislukking. 1) Aanfluiting 2) Afgang 3) Algehele ondergang 4) Blindganger 5) Debacle 6) Echec 7) Fiasco 8) Flip 9) Flop 10) Gefaalde poging 11) Iets dat niet lukt 12) Ineenstorting 13) Mislukkeling 14) Misser 15) Misval 16) Schipbreuk 17) Sof 18) Strop 19) Tegenslag 20) Tegenvaller. Gevonden op
Chinese revolutie 1949 Gevoelens van leegheid, minderwaardigheid en mislukking het hom oorweldig, en hy het uiteindelik sy trots gesluk en na die platteland teruggekeer. jw As ek ’n terugslag het, sal dit voel of ek ’n mislukking is.

Communistische revolutie china

in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): mislukking ≠ succes. woorden met een verwante vorm: werkwoord. mislukken. bij andere sites.

Culturele revolutie china wikikids

Betekenis: • Iets wat misluk het; 'n poging wat gefaal het; dit wat as gevolg van gebrek of defek nie goed afgeloop het nie. Gebruik: • Vrees vir mislukking of stres oor oënskynlike mislukking of werklike mislukking is nie ongewoon nie. • Jy is meer as jou jongste mislukking. Sinoniem: • debakel. • nie-uitvoering.
Culturele revolutie betekenis 'N Mislukking is dus a jammerlike, onverwagte en noodlottige gebeurtenis, soos beskryf in die woordeboek van die Koninklike Spaanse Akademie (RAE). Aan die ander kant kan die konsep die ineenstorting of ineenstorting van iets.

De grote sprong voorwaarts gevolgen

In staat zijn mislukkingen, problemen, frustratie of zelfs stress te overwinnen, kan het verschil betekenen tussen succesvol zijn en in de put raken. Om succes te bereiken is het dus niet alleen belangrijk om te werken aan je doelen, maar ook om te weten hoe je moet omgaan met mislukking.


Hongersnood china Dit beteken dat hulle hulle foute in perspektief kan bring, kan opstaan en weer probeer. En die kans is groter dat hulle volgende keer suksesvol sal wees! Kom ons kyk nou hoe jy drie uitdagings die hoof kan bied—naamlik vrees vir mislukking, oënskynlike mislukking en werklike mislukking.

Grote sprong voorwaarts sukses, nakoming, aanvaarding, werking, implementering, suksesvol, geluk, uitvoering, instandhouding. Voorbeelde: mislukking. Elkeen van die wêreld se groot suksesse was eerstens 'n mislukking. 'N Woord van aanmoediging tydens 'n mislukkingis meer as 'n uur se lof waardig na sukses. Die sonbaaier het uit sy dekstoel vir jou mislukkinggelag.