Synchroniseren bestanden betekenis

Wat is synchroniseren email U kunt de bestanden synchroniseren in uw OneDrive of sitebibliotheken zodat ze altijd beschikbaar zijn op uw computer, zelfs als u offline bent. Wanneer ze zijn gesynchroniseerd, kunt u bestanden toevoegen, bewerken en verwijderen van uw computer. Uw wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd. Meer informatie vindt u op


Synchronisatie betekenis Wat betekent synchroniseren? Sync staat voor synchroniseren, oftewel twee of meer dingen die harmonieus met elkaar samenwerken. Als bijvoorbeeld een film niet synchroon is, komen de lipbewegingen van de acteur niet overeen met de audiotrack. Dat is vervelend, maar niet zo vervelend als niet-gesynchroniseerde bestanden.

Wat is synchroniseren op je mobiel

Met OneDrivekunt u bestanden synchroniseren tussen uw computer en de cloud, zodat u uw bestanden vanaf elke locatie kunt openen: uw computer, uw mobiele apparaat en zelfs via de OneDrive website op Als u een bestand of map in uw OneDrive-map toevoegt, wijzigt of verwijdert, wordt het bestand of de map toegevoegd, gewijzigd of.
synchroniseren bestanden betekenis

Synchroniseren mail

Gelijk zetten of gelijk laten lopen. De term 'synchroniseren' wordt in verschillende contexten gebruikt. Bijvoorbeeld: Synchroniseren van een mp3-speler met een PC: de muziek van de PC kopiëren naar een mp3-speler. Synchroniseren van twee mappen: gegevens van de ene (geüpdatete) map naar de andere (verouderde) map overzetten, zodat in beide.
Synchroniseren aan of uit Bij synchroniseren vindt een gebeurtenis op meerdere plekken tegelijkertijd plaats. Als je een apparaat zoals een telefoon of tablet met je computer synchroniseert, worden alle gegevens van je computer automatisch gesynchroniseerd of 'gelijkgezet' met het apparaat.

Synchronisatie uitschakelen Synchroniseren. De verschillen tussen bestanden op de ene computer en versies van dezelfde bestanden op een andere computer met elkaar in overeenstemming brengen. Wanneer eenmaal is vastgesteld wat de verschillen zijn, worden beide sets bestanden bijgewerkt. Gevonden op


Synchronisatie inschakelen Gebruik iCloud Drive om gegevens tussen verschillende apparaten te synchroniseren. Dat betekent dat wijzigingen ook online worden doorgevoerd, waardoor op alle apparaten altijd de meeste recente bestanden beschikbaar zijn. Zo hebt u overal dezelfde documenten bij de hand. U mag gratis 5 GB aan bestanden online opslaan.

Synchroniseren telefoon

Synchroniseren Bij het publiceren van bestanden via FrontPage is dit het proces waarbij verschillen tussen twee of meer versies van een bestand worden geïdentificeerd, waarna de verschillen tussen deze bestanden worden opgelost door de inhoud samen te voegen tot één enkele versie van het bestand.