Eindeloze betekenis in tamil

Sanskriet symbolen betekenis Googleளின் சேவை விலை இல்லாமல் வழங்கப்படுகிறது. வார்த்தைகள்.
Naam vertalen naar sanskriet தமிழ் அகராதி. அகராதி Tamil Dictionary is the world's best online Tamil Dictionary. ,+ words collection with detailed description of the words, makes it one of the largest such collection in the world. And we contantly add more new words to our dictionary.

Sanskriet woordenboek
Sanskriet tekens de·loze This dictionary definitions page includes all the possible meanings, example usage and translations of the word eindeloze. Did you actually mean entellus or endless? How to pronounce eindeloze? David US English Zira US English How to say eindeloze in sign language? Numerology Chaldean Numerology.


Vedische traditie

Most Popular Phrases in English to Tamil Communicate smoothly and use a free online translator to translate text, words, phrases, or documents between 90+ language pairs.

Vedische filosofie

Definities die `eindeloos` bevatten: Onuitputtelijk = 1) eindeloos 2) Schijnbaar eindeloos. doorzagen = •met een zaag in twee stukken verdelen. • eindeloos doorpraten • eindeloos uitvragen. Gepalaver = 1) eindeloos gepraat. Distelsoort = 1) eindeloos. zich het apezuur zoeken = eindeloos zoeken. Zoneind = 1) eindeloos.

Sanskriet woorden vertalen தமிழ் விக்கிப்பீடியா (Tamil Wikipedia, சுருக்கமாக தமிழ் விக்கி.

Sanskriet woordenboek

Wat is de betekenis van eindeloze? Op Ensie, Encyclopedie sinds , vind je 1 betekenis van het woord eindeloze. Door experts geschreven.
eindeloze betekenis in tamil
Sanskriet woordenlijst 6. Ze kennen je beter dan jij jezelf kent. Dit is niet alleen een lege zin die mensen gebruiken om de sterke connectie die ze met hun beste vriendin hebben te verheerlijken. Je ware zielsverwant kent je echt beter dan dat jij jezelf kent. Soms vraag je je af of ze erin zijn geslaagd om in je hersenen en hart te komen.