Keltische levensboom tattoo betekenis

Tattoo boom De traditie van de oude Kelten is voor altijd bij ons gebleven. Ze woonden in West-Europa en vielen op omdat ze geweldige en krachtige symbolen hadden. Voor hen waren zij degenen die betekenis gaven aan hun leven en tradities. Dus vandaag ontcijferen we alle Keltische tatoeages.
Tattoo levensboom met namen El levensboom symbool Het had een grote betekenis in Keltische culturen en vandaag is het nog steeds erg belangrijk in de wereld van tatoeages. Er zijn veel manieren om de levensboom weer te geven, maar bijna altijd richten ze zich op het plaatsen van de takken, de wortels en de cirkel die ze vormen.

Levensboom tattoo arm

Bij levensboom tattoos kun je de wortels zien als symbool voor de geboorte. Bij religieuze designs liggen de wortels vaak in de onderwereld, terwijl de takken in de hemel reiken. De blaadjes aan de levensboom symboliseren wedergeboorte en kansen op een nieuw begin.


Levensboom betekenis De levensboom wordt gezien als je geluksboom. Daarnaast laat het zien welke eigenschappen je gemeen hebt met de boom. Het is dus bedoelt om inzicht te geven in hoe jij bent. In de Keltische boomkalender zijn er 21 soorten bomen en dus 21 types mens.
Levensboom tattoo man De betekenis van de Keltische Levensboom zou staan voor evenwicht en harmonie, wat de kern is van de Keltische cultuur. Zij zagen de Levensboom als een voorstelling van de drie stadia van het leven: geboorte, dood en reïncarnatie in een ander leven.


Levensboom tattoo vrouw

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. De boom symboliseert groei, kracht, persoonlijke ontwikkeling, karakter.
keltische levensboom tattoo betekenis

Levensboom tattoo klein

de Keltische Levensboom is een metafoor die de reis van het leven van elke persoon verklaart. De wortels vertegenwoordigen de wildste delen van jezelf, de “schaduwen”, die door groei en volwassenheid kunnen worden gewijzigd.
Wanneer u het De levensboom, als een bekend Keltisch symbool, heeft een uniek maar gemakkelijk herkenbaar ontwerp dat vaak voorkomt in verschillende decoratieve stukken zoals wandtapijten, vazen en wanddecoratie. Het is ook te zien in dekens, dekbedden en kussenslopen.