Maarliefst betekenis

Maar liefst engels Gedaan met laden. U bevindt zich op: maar liefst / maarliefst* Taaladviezen maar liefst / maarliefst* De correcte spelling is maar liefst.
Maarliefst van dale Maarliefst of maar liefst? Schrijf je maarliefst aan elkaar of maar liefst met een spatie ertussen? Liefst betekent 'het meest graag'. Het liefst maak ik geen taalfouten. Maar liefst betekent 'wel' (als versterkende uitdrukking). Ik hep maar liefst fier taalvouten in één sin.

Liefs betekenis

Synoniemen en analogieën voor "maar liefst" in het Nederlands, gegroepeerd op betekenis Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.
Maarliefst of maar liefst 1) Bij voorkeur 2) Bijwoord 3) Graag 4) Heel graag 5) Het meeste graag 6) Hoogst beminnelijk 7) Liever 8) Meest gaarne 9) Meest geliefd 10) Veeleer 11) Het meest gaarne. Wat zijn de trappen van vergelijking van graag? Zie Graag - grager - graagst / liever - liefst.
Maar liefst synoniem Verwijderd. Je kan altijd even naar gaan en kijken of 'maarliefst' voorkomt in het woordenboek. , Verwijderd. Citaat: Jaeger schreef op @ Je kan altijd even naar gaan en kijken of 'maarliefst' voorkomt in het woordenboek. Inderdaad.

Wel liefst

Elske. 10 Dec Dutch. 'Maar liefst' betekent dat je iets veel vindt. * Hij heeft maar liefst 9 honden. * Hij verdient per jaar maar liefst 10 miljoen euro. En zijn vrouw rijdt op een oude fiets! * Ik heb een goed salaris in mijn nieuwe baan. Maar liefst euro per maand.


maarliefst betekenis
Ik weet al dat "liefst" Voorbeeldzinnen met " maar liefst ". Verbuiging Verbuig. Match woorden. Maar liefst twaalf minuten en vierenveertig seconden. Literature. Het enig opmerkelijke aan hem was dat hij een licentie had voor maar liefst zestien vuurwapens. Literature. Er zijn maar liefst tachtig sollicitanten.

`We komen het

Wat betekent maar? 'niet meer dan' en 'betekenis dat in allerlei zinnen en uitroepen voorkomt> ' Hoe spel je maar? maar spel je M A A R Wat is een ander woord voor maar? Andere woorden voor maar zijn almaar, bedenking, desalniettemin, doch, echter, mare, niettemin, nochtans, slechts en toch.