Frustrerend betekenis

frustrerend betekenis
Het frustreert mij
Frustrerend engels frustrerend. van iets waarvan de verwachtingen in het geheel niet zijn uitgekomen. Een patiënt in de Verenigde Staten heeft van een robot te horen gekregen dat hij ging sterven. Of toch van een robot met videoverbinding met een dokter. De familie van de man spreekt van een ‘extreem frustrerende situatie’.,,Niet echt de manier om medeleven.
Betekenis functioneren Definities die `FRUSTREREND` bevatten: Belemmerrend = 1) FRUSTREREND. Teleurstellend = 1) Bedrieglijk 2) Bedroevend 3) Betreurenswaardig 4) FRUSTREREND 5) Jammer 6) Jammerlijk 7) Onbevredigend 8) Ontoereikend 9) Onvoldoende 10) Sneu 11) Spijtig 12) Zielig. Leerproblemen = Leerproblemen zijn het onvermogen om zich bepaalde kennis binnen een.

Frustratie betekenis Definities die `frustreren` bevatten: Tegenvallen = 1) Afvallen 2) Benadelen 3) Duperen 4) frustreren 5) Niet aan de verwachtingen beantwoorden 6) Ontgoochelen 7) Ontluisterend 8) Teleurstellen. Frustratie = Let op: Spelling van frustratio, Lat., verijdeling, teleurstelling, misleiding. frustreren, verijdelen, te leur stellen, misleiden.

Gefrustreerd gedrag frust•rie•ren (frustriert ptp) vt to frustrate. inf (=enttäuschen) to upset. Translation German - English Collins Dictionary. "frustrerend": examples and translations in context. Dennoch bleibt die Situation deprimierend und überaus frustrierend. It does, however, remain depressing and very frustrating.


Gefrustreerd betekenis 1) frustratie opwekken (bij iemand) Voorbeeld: `Dat ik na al dat werken nog geen merkbaar resultaat heb, frustreert me.`. 2) zorgen dat iets niet of niet goed gebeurt. Voorbeeld: `na je scheiding de omgangsregeling met de kinderen frustreren`. Synoniemen: dwarsbomen, verijdelen. © Kernerman Dictionaries.

Fiatteren betekenis

FRUSTREREND - Translation in English - Translation for 'frustrerend' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar. share. outlined_flagarrow_drop_down. Website Language.


Het frustreert mij

Voornaamste vertalingen. Engels. Nederlands. frustrated adj. adjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (emotions) gefrustreerd bn. Emily felt very frustrated when she didn't get the scholarship. frustrated adj.


Frustrerend synoniem

Frustratie laat je handelen door veranderingen aan te brengen in jezelf of de manier waarop je dingen doet. 4. Met frustratie omgaan door onderscheid te maken tussen wensen, behoeften en realiteit. Onderscheid maken tussen wat je wilt, wat je nodig hebt en wat er daadwerkelijk kan gebeuren, lijkt eenvoudig.