Grommende betekenis

Grommen hond men (gromde, heeft gegromd) 1 (m.n. van dieren) een dof geluid maken ; = brommen Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?.

Grommen engels

Definities die `grommen` bevatten: grunten = [Vergeten woorden] (zw. -te), gruntelen 1) knorren2) grommen [= Engels grunt, Duits grunzen] Bewakingsdrift = Drift om indringers te waarschuwen uit het territorium te blijven d.m.v. blaffen, grommen en bijten. onomatopee = Klanknabootsend woord, vooral dierengeluiden: `kukeleku`, `kwaken`, maar tot.


 • Inergatief steeds weer grommen,
 • Grommen kat Grommen. (gromde, heeft gegromd), 1. een dof brommend geluid maken: de donder gromt; orkanen gromden uit de wolken; 2. (van dieren) een in de keel ratelend dof geluid maken: een grommende beer; de hond begon bij onze nadering te grommen ; 3. (van mensen) binnensmonds morren, pruttelen: hij liep grommend weg; — iets Lees verder.


  Het gromt sneeuw

  grommen (geluid) (gromde, heeft gegromd), (onoverg.) dof brommend geluid maken: de donder gromt; 2. (van dieren) een in de keel ratelend geluid maken: een grommende beer; de hond begon bij onze nadering te —; 3. (van mensen) binnensmonds morren, pruttelen; iets zeggen op grommende toon, brommen: hij gromde wat tussen de tanden; op.


  Het gonzen van een Teenwoordige deelwoord: grommende Betekenis: • Kwaai geluid wat diere soos bere en honde maak. • 'n Klaery of klank wat daaraan herinner. Gebruik: • Die hond grom vir die onwelkome besoekers. • Die weer grom in die verte. Afgelei: • grompot Vertaling: Engels: to growl, grumble, snarl Nederlands: grommen.

  Inergatief steeds weer grommen,

  someone employed in a stable to take care of the horses 2. care for one's external appearance 2. He is always well-groomed 2. give a neat appearance to 2. groom the dogs 2. educate for a future role or function 2. He is grooming his son to become his successor 2. To permanently remove data from the data warehouse. 1.
  Betekenis van: grommen. grommen. grommende ; grommet ; grond ; grond ; grond ; grond besit ; grond werker ; grondbone ; grondboontjiebotter ; gronde rig ; grondeienaar ; grondel ; grondelose ; grondig ; grondige ; grondlose ; grondlose ; grondopbrengsteorie ; gronds ; grondverskuiwing ; grondverskuiwing ; grondwerk ; grondwerk ; grondwet ; grondwetlik ; grondwetlike.
  Meer weten over de lichaamstaal Grommen is communicatie. In veel gevallen betekent grommen een waarschuwing. De enige uitzondering daarop, is spel waarbij de hond zijn communicatie oefent en waarbij de hond een 'spelgrom' laat horen. Bijvoorbeeld bij een trekspel, waarbij de hond trekt aan een speeltje en de eigenaar aan de andere kant van het speeltje.

  grommende betekenis