Betekenis doen toekomen

Toekomen of toe komen betalen = geld doen toekomen; vergelden (toon de herkomst via de etymologiebank) Toevallen = 1) Begaving 2) Devolveren 3) Dichtgaan 4) Dichtvallen 5) toekomen. Dynamisch orderverzamelen = Systeem waarbij de goederen naar de orderverzamelaar toekomen, zoals gebeurt bij paternosters, carrousels en miniloads.

Toekomen aan

Toekomen wordt in het hele taalgebied gebruikt in de vaste verbinding (iemand iets) doen/laten toekomen, die vooral in de (ambtelijke) schrijftaal voorkomt. De betekenis hiervan is ‘(iemand iets) sturen’ of ‘ervoor zorgen dat iets bij iemand aankomt’.


 • Toekomen aan


 • Toekomen vervoegen Toekomen. (kwam toe, is en heeft toegekomen), : doen of laten toekomen; 2. (met aan) het genoemde punt of stadium bereiken: de meeste roeiers komen nooit toe aan het werkelijk racen; 3. voldoende hebben, rondkomen: ik zal met dit geld wel toekomen; hij komt met weinig toe, hij heeft niet veel uitgaven; 4. toebehoren: dit komt me toe.
  Naar jou toekomen of toe komen doen toekomen voorbeeldzinnen - gebruik doen toekomen in een zin. Kijk hoe u doen toekomen in een zin kunt gebruiken. Veel voorbeeldzinnen met het woord doen toekomen. - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar. share.


  Je krijgt wat je toekomt betekenis

  toekomen = er tijd voor hebben, eraan kunnen beginnen vb: ik ben nog niet aan die klus toegekomen (deftig) sturen vb: hierbij doen wij u de rekening toekomen er genoeg aan hebben vb: wij kunnen niet toekomen met die uitkeringdat komt jou Brengen.
  Naar iemand toekomen Toekomen is standaardtaal in het hele taalgebied in de betekenissen ‘in de gelegenheid zijn om iets te doen, tijd hebben voor iets’ en ‘voldoende (geld) hebben, rondkomen’. De vergadering was zo uitgelopen dat we niet meer aan de rondvraag toekwamen. Hij komt niet toe met zijn leefloon.

  Ergens aan toekomen

  Wat is de betekenis van doen toekomen? Op Ensie, Encyclopedie sinds , vind je 1 betekenis van het woord doen toekomen. Door experts geschreven.
  Doen toekomen synoniem sturen (ww): doen toekomen, expediëren, insturen, inzenden, opsturen, overseinen, seinen, toesturen, versturen, verzenden, zenden. in Charivarius' Een Ander Woord (): sturen: zenden, afvaardigen, bezorgen, doen toekomen, doen geworden, overmaken. zie ook: doen, toekomen. bij andere sites: synoniemen-sites.


  betekenis doen toekomen