Expansief leren definitie

Als dat gebeurt, dan kun expansive = expansief; uitzettings-; uitgestrekt; wijd; open (hartig); mededeelzaam; hartelijk; zich licht uitend. Spankracht = 1) Elasticiteit 2) expansief 3) Expansieve kràcht 4) Rek 5) Ressort 6) Uitzettingskracht 7) Veerkracht 8) Vermogen om zich in te spannen. ettringiet = ent.

Hoe meer beide gemeenschappelijk hebben,

Abstract. presentatie over expansief leren (Engestrom) in combinatie met ambidextrie, exploitatie en exploratie. Content uploaded by Marjan Vermeulen. Author content.
Betekenis leren voor u het (expansief) leren van praktijkmensen mogelijk te maken langs de weg van formatieve interventie, met als doel de problemen die zich in de dagelijkse werk-praktijk voordoen op te lossen en bestaande praktijken te transformeren. Herontwerpprocessen lopen vaak mis omdat ze buiten de werkvloer bedacht zijn, geen verband houden met.
Activiteitentheorie en expansief leren. Engeström expansief. bn. (Fr. expansif: 1 zich gaarne uitzettend; uitzetbaar, met uitzettingsvermogen, b.v. v. gassen; 2 mededeelzaam, zich gaarne uitend): 1. expansieve kracht; 2. een expansieve natuur of een expansief karakter, het tegenovergestelde van gesloten. Lees verder.

Expansief leren is de

De definitie / betekenis van Expliciet leren is een verzameling van kennis over hoe bewegingen het beste uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens leidt deze kennis tot een verbetering van de beweging/uitvoering. Expliciet leren wordt veel gebruikt in (top)sport zoals voetbal, tennis, handbal maar ook in gymlessen.

Werkmethoden voor expansief Onderzoekend Reflectie op een probleem, veronderstellingen opbouwen over de principes van een succesvolle oplossing, toetsen van de hypothesen en bijstellen op basis van de resultaten. Expansief Leren is niet beperkt tot bekende inhoud en taken.

Expansief leren van een

Rhizomatisch leren Rhizomatisch leren is een vorm van netwerkleren waarbij het curriculum wordt gevormd door de community; dat kan zijn een Community of Practise (CoP) of een Community of.
expansief leren definitie

Samenvatting H1 leren samenvatting De eerste vier vormen van leren in de tabel lijken me ­evident, bij leren als expansie gaat het om het materialise­ ren van een idee, om het veranderen van praktijken. Dat lijkt dus sterk op innovatie zoals hierboven besproken. Combineren In de combinatie leren en innoveren komt afleren naar voren.


    Kankerdefinitie horoscoop: The New York Post’s Sally Brompton brings decades of experience in astrology to her daily horoscopes and predictions for all 12 zodiac signs. Today's Horoscope June 21 - July