Neeltje pater

Het is In de Neeltje Pater leefde van 17en stierf kinderloos. Ze zou bij haar overlijden bij de Bank of Engeland een kapitaal van zes miljoen gulden hebben bezeten. Het was dus best de moeite om je verwantschap aan te tonen en een deel van de erfenis op te strijken.

Local business. Keerngouw, Broek in

Neeltje Pater (born Bakkenes)was born on month day, at birth place, to Maarten Bakkenesand Jannetje (Janna) Bakkenes (born Groeneveld). Maartenwas born on November 28 , in Garderbroek, Barneveld, Gelderland, Nederland. Jannetjewas born on December 4 , in Apeldoorn, Gelderland, Nederland.


19 were here. Stg. Neeltje Pater from Broek in Waterland inherited at least eleven warehouses on the island. Hardly anyone lived on Prinseneiland until after World War II. The island was rediscovered by the artists Jan Sierhuis, Johan van der Keuken, Jef Diederen, Reinier Lucassen, Peter Schat and Willem Breuker. Since then, the island has turned into an.

Beschrijving: Verborgen fortuin, The village was home to a woman named Neeltje Pater, one of the richest people in the world because she owned two important ships during the VOC times. Nowadays, it’s a beautiful small village with pastel-colored wooden houses, with just a couple of thousand residents.
Stamboomnaam, Verwanten Neeltje Pater. Personen, Onze dank is immens groot aan alle vrijwilligers, sponsoren en techniek. Anders was dit feest er niet geweest. Tot slot ook een applausje voor jezelf. Want zonder publiek geen voorstelling. Jullie waren fantastisch. Muisstil, uitzinnig, klapgraag, bijdehand, beweeglijk, luisterend en dansend. Bravo!.

Bioportnummer, born, 7 februari Neeltje Pater: Birthdate: circa Birthplace: Harenkarspel: Death: Immediate Family: Daughter of Klaas Pater and Pietertje Putten Wife of Jacob Brammer Mother of Trijntje Brammer and Cornelis Brammer. Managed by: Private User Last Updated.

Schatrijk was ze, de

Neeltje Pater was born on Septem in Woudenberg, Utrecht, NL, daughter of Klaas Pater and Willemijntje van Ravenhorst. She was married on November 4, in Renswoude, Utrecht, NL to Hendrik van Burken, they had 10 children.

neeltje pater

Jochem Kroes Het dorp van

Neeltje de Pater (born Verduijn) Collection: FamilySearch Family Tree Birth: Jan 24 - Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid Holland, Netherlands Death: Dec 18 - Gouda, Zuid Holland, Netherlands Parents: Aris Verduijn, Hilligje Verduijn (born van der Bas) Husband: Hendrik de Pater Siblings.


    Neeltje jans mosselen openingstijden: Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van tot en met Geef uw bestelling door bij de balie om de hoek van het gebouw. Belegde broodjes Porties friet Porties Mosselmenu Mosselmenu inclusief friet of stokbrood, salade en saus. Menu uit de frituur Menu van de bakplaat Porties saus Diversen Oesterproeverij vanaf