Vreemde diepe vragen

vreemde diepe vragen

100 random vragen

Diepe vragen om te stellen. Maar gelukkig is het tegenovergestelde waar: hoe dieper je in het gesprek komt, hoe meer je met elkaar te bespreken hebt. En hoe sterker je relatie wordt. Deze vragen, geselecteerd door onze psychologen, helpen je om je gesprekken (en daarmee je relaties) te verdiepen.


 • Pittige vragen
 • Diepe vragen voor je crush Spannende, (niet al te) diepe filosofische vragen om te stellen [Vragen-set 5] Wat zou je doen als je een dagje het andere geslacht zou zijn? Wat is de mooiste en/of belangrijkste les die je in je leven geleerd hebt? Wat is het diepste inzicht dat je dit jaar had? Wat zijn de vragen die jou de laatste tijd het meest bezighouden?.

  Grappige kletspot vragen 60 vragen die jij als sollicitant kunt stellen; 60+ betere vragen dan die saaie "En hoe was het op school?" Alle Teatopic vragen voor een goed gesprek; De 6 vragen die je aan je arts of huisarts moet stellen; De 9 beste manieren waarop je goed kunt doorvragen; Een overzicht van de bekendste en leukste vragenspelletjes.
  Domme vragen voor vrienden Diepe vragen zijn de filosofisch inhoudelijke vragen. Het zijn de vragen naar wat iemand denkt. Deze diepe vragen gaan dus ergens over: over je overtuigingen, gedachten en ideeën. Vaak betreffen dit morele vragen: vragen over hoe goed en gelukkig (samen) te leven. Over deze vragen zullen we hieronder verder schrijven.


  Diepe vragen liefde Er is een – wetenschappelijk beproefde – methode waarmee het schijnt te kunnen. De methode omvat 36 vragen die je samen doorneemt. De vragen beginnen vrij luchtig, maar lopen op qua intensiteit. Na afloop staar je elkaar 4 minuten in stilte aan zodat de liefde haar werk kan doen.

  Juicy vragen

  Neem een kijkje naar de zes centrale ideeën achter onze 52 vragen en de redenen waarom deze onderwerpen ons dichter bij elkaar brengen: Dankbaarheid. Volgens psycholoog Robert Emmons is dankbaarheid goed voor lichaam, geest en je relaties. Dankbaarheid verdiept de relatie met anderen.

  Pittige vragen

  50 grappige vragen om je vrienden beter te leren kennen (deel 1) Op wie was je eerste celebrity- crush en wat vind je nu van diegene? Wat is jouw go-to dance-move en kun je die laten zien?.
  Kurkdroog domme vragen De diepgaande vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk algemene vragen, vragen over je ervaringen, over je fantasieën, je voorkeuren, vragen over jezelf en vragen over je date. Kies een categorie uit en stel één van de vragen aan je partner zodat deze daar zo uitgebreid mogelijk op kan beantwoorden.