Metafoor vastgoed

Metafoor opleidingen

bij vastgoed en grondzaken. Wij helpen u graag bij vraagstukken op het gebied van vastgoed en grondzaken. Wilt u dat wij meekijken met een lastig dossier? Dat wij beleid voor u opstellen? Of wilt u liever dat wij een geheel project uit handen nemen? Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft.

Metafoor onderwijs Metafoor Vastgoed en Software ondersteunt gemeenten, waterschappen en andere overheidsorganisaties bij vastgoedvraagstukken met advies, detachering en slimme software. Belangrijke links Snippergroen.


Werken bij metafoor Metafoor Vastgoed en Software. Een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. Wij hebben al veel gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere semi-overheidsorganisatie geadviseerd bij al haar vragen omtrent vastgoed- en grondzaken.

Metafoor ruimtelijke ontwikkeling Metafoor Vastgoed en Software is hét adviesbureau voor overheidsorganisaties, op het gebied van vastgoed en grondzaken. Wij ondersteunen voornamelijk gemeenten, maar ook provincies en.

Metafoor ontwikkeling

Metafoor Vastgoed en Software ondersteunt gemeenten, waterschappen en andere overheidsorganisaties bij vastgoedvraagstukken met advies, detachering en slimme software. Linkedin Instagram Belangrijke links.
metafoor vastgoed


Vastgoed en grondzaken Metafoor is een landelijk opererende adviesbureau met ongeveer 60 juristen, projectleiders, planeconomen en vastgoedadviseurs. Het adviesbedrijf opereert sinds in de markt vanuit drie labels.


Metafoor vastgoed vacatures Metafoor Vastgoed en Software is hét adviesbureau voor overheidsorganisaties, op het gebied van vastgoed en grondzaken. Wij ondersteunen voornamelijk gemeenten, maar ook provincies en waterschappen én organisaties zoals Rijksvastgoedbedrijf, Staatsbosbeheer en ProRail bij hun vastgoed- en grondzakenvraagstukken.

Metafoor juridisch

Find company research, competitor information, contact details & financial data for Metafoor Vastgoed en Software B.V. of Dronten, Flevoland. Get the latest business insights from Dun & Bradstreet.

    Terracina italie vastgoed: €. 15 locali m2. PREZZO RIBASSATO! TERRACINA ALTA- ZONA SAN DOMENICO: proponiamo in esclusiva la vendita di un Albergo e/o B&B ad 1 stella della superficie coperta di mq. con