Caldonazzomeer op kaart

De MICHELIN kaart

Het Meer van Caldonazzo, een prachtig meer in Valsugana, is een fantastische bestemming voor liefhebbers van watersport, voor personen die zich graag ontspannen op het strand, maar ook voor wie houdt van wandelen in de natuur. Het meer kreeg in de Blauwe Vlag.


Lago di Caldonazzo is gevestigd Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Caldonazzo. Of wandelen of fietsen je ding is, Caldonazzo is een regio waar 20 verborgen pareltjes op je staan te wachten. Bekijk de beste plekken om te bezoeken in de regio en plan je volgende avontuur vandaag nog.
Deze interactieve kaart helpt u Dankzij de ligging ( meter boven zeeniveau) is het Caldonazzomeer één van de warmste meren van Zuid-Europa (evenals het Levicomeer, een paar kilometer verderop). Het strekt zich uit over 5 vierkante kilometer en heeft een gemiddelde diepte van 26,5 meter (maximale diepte: 49 meter).

Visualisatie en delen van U zoekt de kaart of de plattegrond van Caldonazzo en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Caldonazzo of bereken een route van of naar Caldonazzo, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Caldonazzo.

Visualisatie en delen van gratis

Prachtig gelegen camping op de zuidoostelijke oever van het Caldonazzomeer, op een schiereiland. Dit is een wat kleinere camping die al 50 jaar door de familie Tomasi wordt gerund. De camping beschikt over een privéstrand van meter en er is een miniclub, een minimarkt en een speeltuin.

Karte Caldonazzo / Valsugana - Caldonazzo is watersport op het meer, rust en vertier. Het typische stadje dat zijn naam ook aan het meer gaf, ligt uitgestrekt op een grote vlakte tussen het meer, de boomgaarden en het water van de Centa. Caldonazzo is perfect voor een zomervakantie.


caldonazzomeer op kaart
MTB Caldonazzo meer. Kaartlegenda. Het Caldonazzomeer ligt niet ver van de regionale hoofdstad Trente: een goede gelegenheid om het beroemde MuSE, Science Museum, geschikt voor het hele gezin te bezoeken. Ledromeer Ledromeer (Lago di Ledro) ligt in Trentino, op korte afstand van het Gardameer, maar hoger gelegen: meter boven zeeniveau.

Hier vind je alles wat

Garnì Tuttotondo ligt in Levico Terme, op 24 km van MUSE, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid en een terras. Ruime kamers, goede bedden en een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte taarten en koekjes. Heerlijke cappuccino! Op ongeveer 15 minuten loopafstand van het meer.

    Bedankkaarten overlijden maken: Dankjewel voor alle lieve berichtjes, kaarten, bloemen, steun en medeleven tijdens het ziek zijn en na het overlijden van NAAM. Dit heeft ons gesterkt in het proces van afscheid nemen en rouwen. Bedankt voor jullie kaarten en bloemen,voor de mooie gesprekken en warme woorden.