Sebastien dewaele gent west

Sebastien Dewaele is een Vlaams

Gent West(–) Sebastien Dewaele: Axelle It looks like we don't have any photos or quotes yet. Be the first to contribute! Add a photoor add a quote. See also Release Dates|Official Sites|Company Credits|Filming & Production|Technical Specs Gent West(TV Series) Details Full Cast and Crew Release Dates.
Acteur Sebastien Dewaele wordt transgender TV We kennen acteur Sebastien Dewaele (40) vooral van zijn rol in ‘Eigen Kweek’, maar vanaf volgende week maakt hij ook zijn opwachting in ‘Gent West’. Daar speelt hij een transgender-rol.

Sebastien Dewaele © Benny

Sebastien Dewaele (Oostende, 6 maart ) is een Vlaams acteur, theatermaker en muzikant. Hij is vooral gekend als zanger van Preuteleute en zijn acteursrollen in Eigen kweek, Bevergem en Grenslanders. Ook speelt hij een rol in Undercover, een Vlaamse televisieserie op Netflix.


Na zijn studies bleef

Sebastien Dewaele vertolkt de rol van Axelle, een transgender die in de vrouwengevangenis van Gent West belandt. Volgende video Dit is het verhaal van Samantha Beckers Gent West do 01/02/18 Anja mag de gevangenis verlaten, maar wordt volledig aan haar lot overgelaten Gent West di 02/04/19
Sebastien Dewaele ondergaat transformatie in Gent West (–) Full Cast & Crew See agents for this cast & crew on IMDbPro Series Directed by Series Writing Credits Series Cast Series Produced by Series Music by Stan Lee Cole (11 episodes, ) Series Cinematography by Diego Dezuttere (16 episodes, ) Series Film Editing by Series Casting By Ann Willems.

'Eigen Kweek'-acteur Sebastien Dewaele Sebastien Dewaele wordt transgender in Gent West Preview Marc Van Eeghem te zien in Gent West in een van zijn laatste rollen Preview Anja mag de gevangenis verlaten, maar wordt volledig aan haar lot overgelaten Preview Steve kwetst Tom met zijn diepste geheim: "En dan pleegde ze abortus" Niet op TV.

sebastien dewaele gent west
Sebastien Dewaele (40) is TELEVISIE Een lange paardensta­art of een kortgescho­ren kopje, Sebastien Dewaele (40) is niet vies van enige transforma­tie. Voor zijn rol in het tweede seizoen van ‘Gent West’ onderging hij zijn meest extreme tot nu toe. De acteur vertolkt in de reeks Axelle Van Haver, een transgende­r. “Voor elke acteur is dit een droomrol.”.
Sebastien Dewaele © Benny
Acteur Sebastien Dewaele ondergaat grote Find company research, competitor information, contact details & financial data for Dewaele Sebastien of Gent. Get the latest business insights from Dun & Bradstreet.