Nastrium helmond michelin

nastrium helmond michelin
Sterrenrestaurant helmond Asian Influences, World Cuisine Add to favorites MICHELIN Guide’s Point Of View.

Nastrium menu

Nastrium – een restaurant uit de MICHELIN Gids Nederland. Zienswijze van de MICHELIN inspecteurs, informatie over prijzen, soorten keuken en openingstijden op de officiële website van de MICHELIN Gids.
3 gangen menu helmond Nastrium Claimed Review Save Share reviews #3 of 80 Restaurants in Helmond $$$$ French Seafood Vegetarian Friendly Mierloseweg , AR Helmond The Netherlands +31 Website Menu Closed now: See all hours MICHELIN See all () Ratings and reviews reviews #3 of 80 Travelers' Choice MICHELIN.
Mierloseweg 130 helmond NASTRIUM | je bent van harte welkom | Restaurant NASTRIUM voor een culinaire ervaring. Vermeld bij uw reservering eventuele allergieën/ (dieet)wensen, zodat wij ons daar op voor kunnen bereiden. Mocht er vooraf niks bekend zijn bij ons, rekenen wij €20 p.p. voor de menu-aanpassingen.
 • Raymaert helmond restaurant


 • Djailany van de laarschot Delicious dining at at least + Michelin-starred restaurants. Home / Helmond / Nastrium. Nastrium French, Indonesian | €€ 9,2 (6 reviews) %.

  Restaurant helmond

  MICHELIN Guide Two very different culinary traditions come together in this elegant villa, which is also home to the private Gani dining room. Here, chef Djailany’s Indian origins add spice to traditional French cuisine, with foie gras and langoustines served alongside ingredients such as soya and kombu, resulting in harmonious dishes full of.

  Nastrium wijnkaart Nastrium Claimed Review Save Share reviews#3 of 81 Restaurants in Helmond $$$$ French Seafood European Mierloseweg , AR Helmond The Netherlands +31 Website Menu Closed now: See all hours MICHELIN See all () MICHELIN View more on MICHELIN Guide RATINGS Food Service Value Details CUISINES French, Seafood, European.

  Raymaert helmond restaurant

  Lekker en gezellig dineren bij restaurant NASTRIUM. Je bent van harte welkom! restaurant, helmond, michelin, franse keuken, aziatisch, djailany, nastrium, the backyard, lekker eten, dining, noord-brabant, uit eten, dineren, terras, frans, uitgaan, eindhoven, lekker , Gault&millau.
   Coppelmans helmond: 5 talking about this · were here. Het beste en gezelligste tuincentrum in de omgeving! Vakkennis, altijd verse planten recht van de ve. Tuincentrum Coppelmans Helmond | Helmond.