Openbaar vervoer praag

Openbaar vervoer praag kosten

Transport to the airport. DPP services. Maps and traffic scheme. P+R Parking. Funicular to Petřín. Public transport museum. Information centres. Status of barrier-free facilities.
App openbaar vervoer praag Short-term tickets for Prague (from 30 minutes to 3 days) can be purchased in following ways: Tickets are valid on metro, tram, bus, ferry and train lines in the area of Prague. In information centers and selling points at most of the metro stations. In yellow ticket vending machines at metro stations and some surface transit stops. In the.


Openbaar vervoer praag kaart

openbaar vervoer. Het openbaar vervoer in Praag is goed geregeld. Met de tram of metro kom je overal voor een heel schappelijke prijs. De bus heb je alleen nodig wanneer je naar de buitenwijken gaat. Praag is een compacte stad en alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar.
Openbaar vervoer praag vliegveld Annual/ days. CZK. Where to buy: E-shop. A special uniform non-transferable fare of 60 CZK is being established for riding on the Petřín Hill funicular. The fare for transporting accompanying luggage or dogs will be 20 CZK. The tariff category of adult of years is always valid from the day of the 15th birthday and ends by the.

openbaar vervoer praag
Tram praag kaartjes Het openbaar vervoer in Praag gebruikt twee soorten kaartjes – kaartjes voor korte en kaartjes voor lange ritten. Kaartjes kunnen gekocht worden bij automaten (welke instructies in het Engels geven en voorzien zijn van wisselgeld) op alle metro stations en kiosken.
Metrokaart praag pdf Dagelijks geopend van tot uur. Het hoofdkantoor van Prague Public Transportation Corp. is gevestigd op Na Bojišti 5, niet ver van het I.P. Pavlova metrostation, op de C (rode) lijn. Tip: Maak een ritje via de unieke spoorbaan die loopt naar de Praagse heuvel Petřín vanwaar u een prachtige uitzicht hebt.
Dagkaart ov praag Openbaar vervoer. Binnen het centrum van Praag kun je je verplaatsen met verschillende vormen van openbaar vervoer. De metro gebruik je vooral om wat langere afstanden te overbruggen. De metro en bus zijn vaak wat handiger als je in het hart van de stad transport nodig hebt.

Metro praag kaart

De bus rijdt in de delen van Praag die niet bereikt worden met de tram of metro. Ze geven vrijwel altijd een aansluiting op een metrostation. Bij de bushalte vindt je dan een grote M. Er zijn 3 soorten bussen: Stadsbussen met nummer , je OV Praag kaartje is hier geldig. Stadsnachtbussen genummerd , je OV Praag kaartje is hier geldig.