Moerkapelle hervormde gemeente

Kerken moerkapelle

Home | Hervormde Gemeente Moerkapelle. Diensten: Activiteiten: Kerkradio: Klik hier om online naar de dienst te luisteren of Klik hier om de dienst via een Livestream te volgen. Tweedekanswinkel: Dinsdag en donderdag. - uur. Zaterdag.
Hervormde gemeente zevenhuizen oud verlaat

Ds b.j. van assen

Welkom. Hartelijk welkom op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente Moerkapelle. U / jij bent hartelijk welkom in onze samenkomsten (Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat, Moerkapelle) U kunt ook met ons meekijken en meeluisteren via

Gergem moerkapelle Hervormde Gemeente. Diensten: Activiteiten: Kerkradio: Klik hier om online naar de dienst te luisteren of Klik hier om de dienst via een Livestream te volgen. Tweedekanswinkel: Dinsdag en donderdag. - uur. Zaterdag. - uur.
Protestantse gemeente zevenhuizen Moerkapelle is een dorp in de in gevormde gemeente Zuidplas in de provincie Zuid-Holland. Daarvoor vormde het vanaf samen met het naburige dorp Zevenhuizen de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle.
Rouwdienst moerkapelle Kerkdiensten - Hersteld Hervormde Kerk. Directe uitzending. Zoeken. previous next. 1. " 1 Joh. 1: 9 " Indien wij onze zonden belijden, Hij is getrouw en rechtvaardig, dat Hij ons de zonden vergeve en ons reinige van alle ongerechtigheid. 1 Joh. " 1 Kor. 3: 1 " "Indien u dan met Christus opgewekt bent, zo zoekt de dingen, die boven zij.


Hervormde gemeente zevenhuizen oud verlaat

Het geheel gerestaureerde kerkgebouw van de hervormde gemeente in Moerkapelle, dat stamt uit , is gisteravond officieel in gebruik genomen. De restauratie, die is uitgevoerd onder de bekende restauratie-architect Bob van Beek uit Oegstgeest, heeft ruim een jaar geduurd.

Ds van assen moerkapelle ‎Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij! Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren.

moerkapelle hervormde gemeente
Youtube hhg moerkapelle Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer.