Huis aan de amstel

huis aan de amstel

Authentiek, creatief, lokaal, puur, Voor ieder moment van de dag en avond biedt tHuis aan de Amstel een relaxte huiselijke setting. Op alle werkdagen, avonden en in het weekend bieden wij onze faciliteiten aan voor kunst, zakelijke meetings, partijen, workshops en meer. Er is Wifi door het hele pand aanwezig, dus ook om te werken ben je welkom. Informatie voor groepen staat op de.


Thuis Aan de Amstel, 1 photo. Thuis aan de Amstel is a really special place next to Amsterdam's beautiful Amstel. The place is beautifully located in an old mansion (protected heritage) with extremely nice features, next to the Amstel. When the sun is coming out, the terrace (on the right side when standing in front of it) is the place to be: in de sun and out of.
't Huis aan de Thuis Aan de Amstel. Unclaimed. Review. Save. Share. reviews #1, of 3, Restaurants in Amsterdam $$ - $$$ Dutch Bar European. Korte Ouderkerkerd AC Amsterdam The Netherlands +31 Website Menu.

Zoek je huizen te koop

Thuis Aan de Amstel. Niet-geclaimd. Beoordeling. Opslaan. Delen. beoordelingen # van restaurants in Amsterdam €€ - €€€ Nederlands Bar Europees. Korte Ouderkerkerd AC Amsterdam Nederland +31 Website Menu. Nu gesloten: Alle tijden bekijken.

Huis aan de Amstel. Amstelkwartier

Koopwoningen in Amstel, Amsterdam. Zoek je huizen te koop in Amstel, Amsterdam? Op funda vind je het meest complete aanbod met 3 huizen te koop.

Huis aan de

AAN DE AMSTEL - uw thuis weg van huis beschikt over een terras. Alle kamers beschikken over een keuken en een eigen badkamer. De accommodatie ligt op 4 km van de Vrije Universiteit Amsterdam. De kamers van het hotel zijn voorzien van een kledingkast en een flatscreen-tv. Alle kamers hebben een zithoek.
Huis aan de Amstel. Bij Huisjes aan de Amstel kan je verblijven in een gerenoveerde arbeiderswoning van de voormalige kruitfabriek. In een rustiek huis met uitzicht over de Amstel kan je hier heerlijk bijkomen. Op een steenworp afstand is de kruitfabriek zelf te vinden, die is omgedoopt tot het luxe restaurant De Kruidfabriek by Lute.
Huis aan de Amstel De duidelijk autobiografische kroniek Huis aan de Amstel uit beschrijft in meer detail de periode waarin de jonge Vecht zich ontworstelde aan zijn ouderlijk milieu, om uiteindelijk lid te worden van de CPN.