Amsterdam singapore vliegtijd

Vliegtijd singapore jakarta

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Singapore (AMS-SIN) is 12 uur en 25 minuten. Het is erg fijn om te weten dat de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Singapore rechtstreeks zijn. Je hoeft dus geen rekening te houden met een tussenlanding.


Amsterdam singapore klm Singapore Airlines, Qantas and KLM fly direct from Amsterdam to Singapore Changi. How many flights are there a week from Amsterdam to Singapore Changi? As of May , there are 43 flights per week flying from Amsterdam to Singapore Changi.

Vliegtijd singapore sydney Vanaf Amsterdam naar Singapore met Singapore Airlines. Een bezoek aan Singapore is kennis maken met de vele culturen, talen en eetgewoonten van heel Azië in een kosmopolitische stad. Wij brengen u daar snel en comfortabel met onze dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Singapore.


Vliegtijd singapore melbourne Vertrektijden vanaf Schiphol voor de komende drie weken. In bovenstaande lijst vind je de vertrektijden van deze vlucht vanaf Schiphol tot, over het algemeen, 21 dagen vooruit. Het is wel goed te weten dat alle vluchtinformatie pas 48 uur van tevoren definitief in ons systeem staat.


Vliegtijd singapore australia

Bij het kiezen van een vliegtuig van Amsterdam (AMS) naar Singapore (SIN) moeten we ongeveer km reizen. De vluchttijd op deze route is ongeveer , inclusief een gemiddelde van 30 minuten nodig voor het opstijgen en landen. De gemiddelde snelheid van het vliegtuig werd aangenomen op km / h.

amsterdam singapore vliegtijd


Vliegtijd singapore nieuw-zeeland From Amsterdam. To Singapore. *Lowest available fares, incl. taxes and surcharges, excl. EUR 10 booking fee (credit card surcharge may apply). Prices shown may vary depending on fare availability. You will see the exact total price when selecting your payment method.

Vliegtijd singapore bali

Find flights from Amsterdam to Singapore fromEUR*. Find flights from Amsterdam to Singapore from. EUR*. Round-trip. expand_more. 1 Passenger, Economy. expand_more.


Vliegtijd singapore auckland Amsterdam to Singapore Flights Flights from AMS to SIN are operated 14 times a week, with an average of 2 flights per day. Departure times vary between - The earliest flight departs at , the last flight departs at