Teambuilding activiteiten amsterdam

Teambuilding activiteiten binnen Neem contact op! Of kom naar onze gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!.

Teambuilding activiteiten op kantoor

Teambuilding activiteiten Amsterdam. Amsterdam heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en er zijn veel historische gebouwen en bezienswaardigheden te vinden, waaronder het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne-Frank Huis. Andere populaire attracties zijn het Koninklijk Paleis, de Dam, het Vondelpark en de.

Teamuitje amsterdam

In Amsterdam heb je diverse activiteiten die je als groep kunt doen en waar je kunt werken aan jullie teambuilding. Daarnaast zijn de teambuilding activiteiten bij Fundustry ook nog eens ‘fun’ gegarandeerd, zodat je je team op een hele andere manier leert kennen en samen veel plezier gaat beleven.
Teambuilding activiteiten op locatie La Casa de Papel VR Game in Amsterdam. Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur. Teambuilding én een unieke ervaring komen samen bij de VR-games van Mokum Events. In hartje Amsterdam wordt uw gezelschap ontvangen op een gezellige locatie.
Teambuilding activiteiten zelf organiseren Beleef een bijzondere maar vooral verbindende dag bij één van de vele teambuildings in Amsterdam. Van gezellig tot serieus en leerzaam, in Amsterdam is er voor ieder wat wils. Ga samen met het gehele team de uitdaging aan in de Construct Challenge of beleef een hilarisch avontuur in The Hangover tijdens de teambuilding Amsterdam.

Teambuilding spellen Omdat ieder teamuitje vraagt om een andere invulling, biedt Monsterevents onder andere stadsspelen zoals, Ontmasker de Mol, Crazy 88 of Ik Hou Van Holland, of een Sloepengame door de grachten van Amsterdam, Leiden, Utrecht of Leeuwarden, of gemotoriseerde activiteiten zoals DAF rijden of 4x4 Offroad rijden, of kies voor een culinaire proeverij.


teambuilding activiteiten amsterdam

Sportieve teambuilding activiteiten amsterdam

Een onvergetelijke belevenis in Amsterdam. Van bedrijfsuitjes en jubileumfeesten tot groepsuitjes en teambuilding activiteiten. Naar welk uitje je ook op zoek bent; je kunt bij ons voor alles terecht. Wij bewegen hemel en aarde om er voor jullie een onvergetelijke belevenis van te maken. Willen jullie graag een sportieve dag beleven?.
Teambuilding amsterdamse bos Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze. Vanaf €35 p.p. excl. BTW. Vanaf 5 deelnemers.