Westergasfabriek restaurant amsterdam

Westergasfabriek amsterdam In dit voormalige fabrieksgebouw huist Cantine de Caron, een brasserie waar je ontvangen wordt voor een snelle lunch tot een uitgebreid diner. Binnen aan een van de tafels in dit rauwe, romantische monument of buiten, uitkijkend over het Westerpark.

Restaurant westerpark amsterdam

Welkom op het Westergasterras. Een industriële oase van rust bij de Amsterdamse Westergas. Op het Westergasterras kun je in de zomer en in de winter, binnen & buiten op het immense (deels verwarmde) terras of op de zitzakken aan het water terecht voor de lunch, het diner, een cocktail of de borrel.

westergasfabriek restaurant amsterdam
Westergasfabriek tentoonstelling Restaurants in de buurt van West Pacific Westergasfabriek Haarlemmerweg, Amsterdam, Nederland Lees beoordelingen van West Pacific Westergasfabriek Reserveren: 2 gasten Een restaurant zoeken Zoekopdracht wissen Gesponsord CAFÉ ZUID | Lunch, Borrel, Diner @ Amsterdam oud-zuid 11 beoordelingen Koninginneweg


Lunch westerpark Geniet van ontbijt, lunch & diner op het Westergasterras in Amsterdam. W estergasTerras Lunch & diner Scroll naar beneden voor de menu’s Lunch: – uur Diner: – uur Onze nieuwe menu-kaarten voor zowel de lunch als het diner zitten boordevol smakelijke Klassiekers en gerechten met een orietaalse twist.

Restaurant westerpark amsterdam


Westergasfabriek lunch We had a wonderful Algerian lunch here while in Amsterdam. If you're craving that home cooked meal and want a healthy, large dish of delicious, tasty food then this is it! No menu, just tell the owner what you want and he'll prepare it for you as the menu changes daily.


Westergasterras menu

In ons restaurant, gelegen op de Westergasfabriek, ben je welkom voor een heerlijke maaltijd. Het Mediacafé Amsterdam, ook wel het ‘Westerpark café’ genoemd, is het Restaurant in het Westerpark waar je kunt genieten van heerlijk eten, een uitgebreide wijnkaart en een lokale bier selectie.
  • Westergasterras menu
  • Parkeren westergasfabriek Westergasfabriek Amsterdam is full of surprises and has something to offer every visitor. It is a wonderful place to visit for the weekend or longer. It has much to offer locals and the tourist who can be guaranteed a fun-filled time.


    Nieuw restaurant westerpark

    Café restaurant Amsterdam Al jaren een klassieker. Je eet hier gerechten uit de Franse keuken, puur en zonder opsmuk. Het restaurant is gevestigd in de oude watertoren en daarmee een interessante en unieke locatie. Op zomerse dagen zit je hier lekker buiten aan het water of onder de gezellige pergola. Primi Morgan & Mees.